OM OSS

OM OSS

Brudmakeup.se erbjuder makeup och hårstyling inför bröllop av professionella makeupartister och hårstylister och riktar sig till dig som är ute efter det personliga och lilla extra när det kommer till service, tydlighet och kvalitet. Vi utgår från att varje bröllop är unikt och att alla blivande brudar har olika önskemål om styling, tid och plats för förberedelser så vi anpassar oss, skräddarsyr ditt uppdrag och reser dit du önskar. Vi finns i Helsingborg, Lund, Malmö, Kristianstad och Göteborg.

 

Vårt professionella team består av makeupartister och hårstylister med en mångfald olika bakgrunder, erfarenheter och unika kvalitéer som alla jobbar utifrån mottot: "Att vara Makeup Artist inför bröllop är så mycket mer än att bara vara Makeup Artist”. Du kan läsa mer om oss här. Helhetslösning, paket med makeup och håruppsättning eller hårstyling

 

"Vill bara säga stort stort tack för det fantastiska jobb du [MUA Felicia] gjorde förra helgen på slottet. Jag kände mig så himla fin, trots allt mitt extra gravidfluff. Både håret och sminket var perfekt. Fick massor med komplimanger för båda. Dessutom satt sminket på plats, felfritt, under hela dagen och kvällen trots tårar, skratt och allt. Skulle gärna vilja veta vilka produkter du använde? De kändes väldigt bra, vilket är sällsynt! Och min hy kändes toppen dagen efter dessutom!"

 

 

 

Din bröllopsdag är en väldigt speciell dag och annorlunda från alla andra dagar i ditt liv, vilket gör att det kan vara svårt att veta hur du på bästa sätt förbereder dig. Som frilansande makeupartister anpassar vi oss efter dina behov och är lyhörda för dina önskemål. Med lång erfarenhet av bröllop, finns din personliga makeupartist på plats för att du ska känna dig vacker i din styling, ge dig råd och stöd och för att assistera dig under förberedelserna.

 

Vill du, träffas vi i god tid inför bröllopet för ett provtillfälle så att du får provat dina önskemål och kan känna dig trygg med hur makeup och hår blir. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans för vi hjälper dig med styling på tid och plats som du väljer. Under förberedelserna finns vi på plats för att hjälpa dig med makeup och hår, accessoarer, brudklädsel och annat som kan behöva göras om du önskar. Har du tärnor eller andra hedersgäster som är intresserade av att få hjälp med makeup och hårstyling så ser vi till att vi är flera makeupartister på plats. Kanske vill du även att din makeupartist ska assistera dig/er under bröllopsfotograferingen? Du väljer!

 

Vår erfarenhet är att det är den personliga upplevelsen som gör att du känner dig som vackrast och det är vårt jobb! Tror du att detta är vad du söker, har du hittat rätt!

 

Här på brudmakeup.se har vi samlat allt du behöver veta kring våra bröllopstjänster - från den första kontakten till förberedelserna på själva bröllopsdagen!

 

Vill du anlita oss till ditt bröllop, känner vi oss ärade och du är så välkommen med din förfrågan!

 

 

FÖLJ OSS PÅ BRÖLLOPEN I SOCIALA MEDIER!

 

Facebook: Brudmakeup.se - makeup & hårstyling till bröllop

Instagram: @brudmakeup.se

 

"Tusen tack för att du [MUA Sofia] var med, ditt lugna sätt och fantastiska talang för makeup är nånting som alla borde få uppleva!"