OM

OM BRUDMAKEUP.SE & MAKEUPARTIST SOFIA

Brudmakeup.se erbjuder makeup och hårstyling av professionella makeupartister och hårstylister för frilansuppdrag inför bröllop i hela Sverige med Skåne som utgångspunkt. Brudmakeup.se riktar sig till dig som är ute efter det lilla extra när det kommer till tydlighet, kvalitet och service. Varje bröllop är unikt och alla blivande brudar har olika önskemål om styling, tid och plats för förberedelser så vi anpassar oss för att din styling ska bli precis som du önskar på överenskommen plats. Här på brudmakeup.se har vi samlat allt du behöver veta kring våra bröllopstjänster - från den första kontakten till förberedelserna på själva bröllopsdagen!

 

Jag som driver brudmakeup.se heter Sofia Boman och är professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö. Utöver bröllop, gör jag makeup och hårstyling till allt ifrån gravidfotograferingar, fest- och eventsminkningar, modell-, agentur- och företagsfotograferingar, reklamjobb samt sminkar till tv, film och musikvideos. Jag har provat på det mesta i yrket som makeupartist och har haft turen att få arbeta med allt ifrån privatpersoner och professionella till välkända namn och aktörer. Vill du se mer av det arbetet, ta en titt på www.sofiaboman.com.

 

Via brudmakeup.se kan du anlita mig som privatperson eller som företag till allt som har med bröllop att göra. Läs mer om mina tjänster och se exempel på makeup och hårstyling som jag tidigare gjort till bröllop. För gällande prislista, se här. Har du några som helst frågor eller om du vill att jag skräddarsyr ett paket för dig/er, tveka inte över att kontakta mig!

 

 

FÖLJ MIG PÅ BRÖLLOPEN I SOCIALA MEDIER!

 

Facebook: Brudmakeup.se - makeup & hårstyling till bröllop

Instagram: @brudmakeup.se

 

"Tusen tack för att du var med, ditt lugna sätt och fantastiska talang för makeup är nånting som alla borde få uppleva!"