JOBBA MED OSS!

VILL DU JOBBA EXTRA MED BRÖLLOP?

Frilansar du som makeupartist eller hårstylist och vill jobba med bröllop? Då kanske detta är något för dig!

 

Som en av Brudmakeup.ses makeupartister kommer du att få jobba med bröllop på frilansbasis året runt med garanterad ersättning för utfört arbete. Tiderna för uppdragen varierar, men det rör sig framförallt om tidiga morgnar och förmiddagar, lördagar under högsäsong (maj-okt). Uppdragen tar dig till olika platser runtom i Skåne med omnejd.

 

♥︎ Du får en kort introduktionsutbildning i Brudmakeup.se då vi bl a går igenom arbetsprocess och vad som är viktigt att tänka på inför och under uppdragen.

 

♥︎ Du får gratis marknadsföring via Brudmakeup.ses kanaler och uppdrag till dig utan någon egentlig ansträngning – förutom att du gör ett grymt jobb på uppdragen!

 

♥︎ Du får nya kollegor och ett större nätverk som kan leda till frilansuppdrag och samarbeten även inom andra områden i branschen.

 

♥︎ Via teamet får du dessutom ett ovärderligt kunskap- och erfarenhetsutbyte som du har hjälp av i ditt eget företagande och i byggandet av ditt eget varumärke.

 

 

VEM ÄR DU?

 

Du är utbildad makeupartist och frilansar (godkänd för F-skatt och kan fakturera). Du känner dig trygg med att göra både makeup och hårstyling utifrån kundens behov och önskemål.

 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av arbete med just brudar, men du ska ha gjort frilansuppdrag som makeupartist och det är ett plus om du tidigare gjort makeup och hårstyling på tärnor eller andra gäster till bröllop.

 

Du är noggrann i ditt arbete och värderar kvalitet framför kvantitet. Du sätter kunden i centrum och har stort tålamod. Du är självgående, flexibel och van vid att arbeta ”on location”.

 

Uppdraget innebär en hel del resande så det är en fördel om du har körkort och bil.

 

För mig är det viktigt att teamet består av professionella makeupartister så jag kommer att handplocka makeupartisterna utifrån personlig lämplighet och professionalitet. ”Fattas” du något av ovanstående, men tror att du passar perfekt? Tveka inte över att söka och berätta varför jag borde anlita dig!

 

 

ANSÖKAN

 

Skicka din ansökan märkt med ”Ansökan brudmakeup.se” till makeup@sofiaboman.com senast den 9 februari 2018.

 

Du behöver inte bifoga CV om du inte har något, men berätta gärna lite kort om dig själv, vad du tidigare gjort i makeup och hårstyling (bifoga bilder eller länk till portfolio) samt varför jag borde anlita dig. I din ansökan vill jag även att du svarar på frågorna nedan:

 

– Vilka är dina styrkor som makeupartist?

– Vad är service för dig (koppla till bröllopsuppdrag)?

– Vad innebär det för dig att vara självgående och flexibel som frilansare?

 

Jag kommer inte att besvara ofullständiga ansökningar. Kontakt och intervju sker löpande.

 

Har du några som helst frågor eller funderingar om uppdraget, är du välkommen att höra av dig! Jag ser så fram emot din ansökan och ett ev samarbete!