PRO TEAM

VÅRT PROFESSIONELLA TEAM

Brudmakeup.ses professionella team består av makeupartister och hårstylister med en mångfald olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper som alla jobbar utifrån mottot:

 

"Att vara Makeup Artist inför bröllop är så mycket mer än att bara vara Makeup Artist”.

 

Läs mer om våra makeupartister nedan och se bilder från tidigare uppdrag i deras respektive bröllopsportfolio.

 

När du anlitar oss till ditt bröllop, ser vi till att du matchas med en makeupartist utifrån dina behov och önskemål och utgår då också från var du bor alternativt var du ska gifta dig för att hålla nere resekostnaderna. Vi finns på olika orter i Skåne och i Göteborg, men tar oss dit du önskar.

 

För att tjänsterna vi erbjuder ska hålla bästa möjliga standard och du ska få samma service oavsett makeupartist, utgår teamet i sitt arbete från Brudmakeup.ses gemensamma riktlinjer för bröllop och genomgår regelbundet kompetensutvecklande insatser.

 

Vi som ingår i teamet är...

 

 

SOFIA BOMAN

Professionell Makeup Artist och grundare av Brudmakeup.se, Helsingborg

 

Makeupartisten som startade och driver Brudmakeup.se utifrån de kvalitéer som hennes kunder uppskattat mest: service, kvalitet och lyhördhet. Idéen till Brudmakeup.se kom när efterfrågan på bröllopstjänsterna blev så stor att hon fick tacka nej till minst lika många bröllop som hon bokade och när uppdragen krävde alltfler makeupartister på plats.

 

Sofia är professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö och har en gedigen erfarenhet av branschen. Hon har hjälpt uppemot 80 brudar med makeup och hår till bröllop och provat på det mesta i yrket som makeupartist. Sofia har jobbat som stylistlärare och som frilansande MUA har hon bl a gjort jobb för Allt om Bröllop, SVT, Tara, Stayhard, Pillowtalk.se, Sofiero, H&M och Viasat Norge.

 

♥︎ Sofias bröllopsportfolio

 

E-post: info [a] brudmakeup.se

Instagram: @muasofiaboman

Facebook: Makeupartist Sofia Boman

 

www.sofiaboman.com

 

 

 

LAURA SEFERI

Professionell Makeup Artist, Malmö

 

Makeupartisten med snabba penslar och en bubblande personlighet, som driver en youtube-kanal (titta in på den för att inspireras!) och som kvalitetstestar foundations på gymmet: "Klarar en foundation ett spinningpass så klarar den allt!".

 

Laura har utöver sin utbildning till makeupartist vid Leep i Malmö lång erfarenhet av skönhetsbranschen, både som säljare och som frilansare. Hon har gått ett flertal internutbildningar hos internationella kosmetikmärken och arbetet som säljare har gett henne en god produktkännedom. Idag jobbar Laura för Anastasia Nordics och driver eget som frilansande makeupartist.

 

Lauras bröllopsportfolio

 

E-post: laura [a] brudmakeup.se

Instagram: @mualauras

Youtube: MUALAURAS

 

 

 

FELICIA MÖLLERSTRÖM

Professionell Makeup Artist & hårstylist, Malmö

 

Makeupartisten med fötterna på jorden, som aldrig tackar nej till nya erfarenheter och som inte är rädd för utmaningar, något som lett till en massa spännande uppdrag och en bred erfarenhet av branschen.

 

Felicia utbildade sig till makeupartist och hårstylist vid Drottning Blanka i Helsingborg, där hon fick högsta betyg i alla ämnen. Sedan dess har hon drivit eget, frilansat som makeupartist och bl a gjort jobb för Lars Wallin, Sebastian Wijk, Länsförsäkringar, Coop, Stadsteatern och Konserthuset i Helsingborg. När Felicia inte är iväg på bröllop, frilansar hon för MAC Cosmetics.

 

 

E-post: felicia [a] brudmakeup.se

Instagram: @makeupartistfelicia

 

www.feliciamollerstrom.se

 

 

 

HANNAH LINDOFF

Professionell Makeup Artist & hårstylist, Göteborg

 

Makeupartisten som efter att hon själv gift sig insåg hur viktig bröllopsdagen är och att hon ville jobba med just bröllop. I snart 15 år har arbetet med makeup varit Hannahs passion och yrke, som utbildare, resande säljare och frilansande makeupartist.

 

Hannah är utbildad makeupartist och hårstylist vid Makeupstudion i Göteborg. Hon driver eget och frilansar på heltid. Utöver att göra makeup och hårstyling till bröllop, modevisningar, musikvideos och fotograferingar, frilansar hon för flera stora internationella välkända kosmetikmärken som Lancome, YSL och Urban Decay.

 

♥︎ Hannahs bröllopsportfolio

 

E-post: hannah [a] brudmakeup.se

Instagram: @hannahlindoff_makeupartist

 

 

 

JENNY EDLUND

Profesionell Makeup Artist, frisör & stylist, Ängelholm

 

Makeupartisten med lång erfarenhet inom såväl hår, makeup och styling som brinner för att skapa en helhetslook för kunden från topp till tå utifrån kundens personliga stil och färger.

 

Jenny är utbildad frisör med gesällbrev och har en makeuputbildning från FACE Stockholm. Hon har drivit egen verksamhet som frisör, makeupartist och stylist. I dagsläget frilansar hon och arbetar som stylistlärare på DBGY Kristianstad där hon ansvarar för gymnasieutbildningen med kommande generation stylister. Som frilansare har hon stylat flera kända tv-personligheter och idrottstalanger, deltagit som MUA på Fashionweek och gjort jobb för J.Lindeberg, Thule, Rögle BK och Metro.

 

Jennys bröllopsportfolio

 

E-post: jenny [a] brudmakeup.se

 

www.jennyedlund.com

 

 

 

 

ÖVRIGA I TEAMET

 

Teamet består även av professionella makeupartister och hårstylister som gör makeup och hårstyling på tärnor och andra hedersgäster. Samtliga är utbildade, driver eget och frilansar som makeupartister till bröllop, reklam, modevisningar, film, fotograferingar m.m.

 

Brudmakeup.se finns i Helsingborg, Ängelholm, Lund, Malmö, Göteborg, men reser ut till valfri ort/plats på uppdrag.