CHECKLISTA

CHECKLISTA

Nedan har vi listat några saker för dig att tänka på och förbereda inför provtillfället och den stora dagen.

☐ Skicka över en bild på dig själv inför provtillfället. Förberedelsearbete underlättas om vi har sett dig innan.

☐ Beskriv dina önskemål och skicka gärna även över inspirationsbilder.

☐ Meddela oss i god tid inför bröllopet om övriga tjänster önskas (ex tärnor).

☐ Vi bör hålla till i ett ljust rum. Gärna nära ett fönster eller under lampor med vitt ljus.

☐ Du bör sitta lite högre upp på en barstol eller ett bord. Alternativt att både du och din stylist sitter i samma höjd på varsin stol.

☐ Om vi ska vara på ett hotell, säg gärna till i receptionen att vi kommer så att de vet.

☐ Vi behöver en liten arbetsyta för sminket, gärna på din högra sida. Förslagsvis ett bord eller en fönsterbänk. Om vi även ska göra ditt hår är det bra om det finns ett kontaktuttag i närheten för värmeverktyg.

☐ Om du inte redan har ett läppstift/-glans, köp ett så att du kan fylla på under bröllopsdagen. Vet du med dig att du lätt blir glansig, köp in ett löspuder (transparent avmattningspuder) som du kan dutta på under dagen eller sk blotting papers.

 

"Underbara, fina Sofia. Alla blivande brudar vet hur stressigt det är kring ett bröllop men Sofia med sin utstrålning och omtänksamhet fick denna bruden lugn och avslappnad. Kan starkt rekommendera denna underbara tjej till alla som vill bli lite bortskämda och sminkade av ett riktigt proffs. Du gjorde mig så fin och jag kände mig verkligen som en prinsessa på min stora dag. Att sminket och håruppsättningen höll sig på plats efter massa tårar och vilt dansande in i små timmarna är fantastiskt!"