PRISER & INFO

DIN PERSONLIGA STYLIST PÅ BRÖLLOPSDAGEN

Varje bröllop är unikt och alla blivande brudar har olika önskemål om styling, tid och plats för förberedelser. Som frilansande makeupartister anpassar vi oss efter dina behov och önskemål.

 

Vi träffas i god tid inför bröllopet för ett provtillfälle så att du får provat dina önskemål och kan känna dig trygg med hur makeup och hår blir. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans - vi sminkar dig på tid och plats som du önskar, finns på plats under förberedelserna för att hjälpa dig med brudklädsel, accessoarer och annat som kan behöva göras. Kanske vill du även att vi ska vara med på bröllopsfotograferingen? Du väljer!

 

Här kan du läsa mer om våra tjänster och priser. Notera att detta är ett urval och att andra idéer, förfrågningar och önskemål är välkomna. Vill du se makeup och hårstyling som vi tidigare gjort till bröllop? Se ett urval av bilder i bröllopsportfolion.

 

Om du har några som helst funderingar eller vill att vi skräddarsyr ett paket för dig/er, tveka inte över att kontakta oss!

 

HUR GÖR JAG FÖR ATT BOKA ER?

 

♥︎ Välj bröllopstjänst! Mer information och aktuell prislista hittar du här.

♥︎ Läs igenom villkor och vanliga frågor.

♥︎ Bokningen gör du genom att fylla i formuläret här!

"Sofia gjorde mitt hår och makeup inför vårt bröllop. En helt fantastiskt skicklig makeup-artist, och dessutom en varm och härlig människa! Ett rent nöje att vara omkring, och oerhört lyhörd för en bridezillas alla önskemål, rekommenderas varmt!!"

Foto: Gina Maria | Makeup & hår: Sofia Boman