PRISER

MAKEUP & HÅRSTYLING

Brudpaketen inkluderar konsultation och provtillfälle om så önskas och styling utförs på överenskommen plats. Se aktuell prislista nedan. Bokar du ett brudpaket, erbjuder vi dig möjligheten att boka en stylingstation för dina tärnor och/eller andra gäster för ett rabatterat pris. Scrolla ner till övriga tjänster längst ner på den här sidan för mer information och priser för brudgum, tärnor och andra gäster.

 

Vill du boka makeup och hårstyling inför förlovningsfest? Ta en titt på brudpaketen nedan som inte inkluderar provtillfälle.

 

BRUDMAKEUP 3995:-

EXKL PROVMAKEUP 2495:-

♥︎ Valfri makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, plock av ögonbryn och vattenfast mascara (som är ett måste!). Hår ingår ej i priset (se istället paket nedan).

♥ Konsultation och provmakeup (ca 2 h) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom dina önskemål och annan planering inför bröllopet.

♥ På bröllopsdagen utför vi brudmakeupen där du önskar.**

♥︎ Assistans under förberedelser när makeup är gjord, om så önskas. Det kan handla om att hjälpa dig med brudklänningen, accessoarer, slöja m.m.

I god tid inför bröllopet, planerar vi in en provsminkning då vi tillsammans går igenom dina önskemål. Provsminkning med konsultation tar ca 2h och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans, utan vi utför brudmakeupen där du önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.

 

 

 

 

BRUDMAKEUP & HÅR 5495:-

EXKL PROVTILLFÄLLE 3995:-

♥︎ Valfri makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, plock av ögonbryn och vattenfast mascara (som är ett måste!).

♥ Valfri hårstyling.

♥ Konsultation och provmakeup (ca 3-4 h) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom dina önskemål och annan planering inför bröllopet.

♥ På bröllopsdagen utför vi makeup och hårstyling där du önskar.**

♥︎ Assistans under förberedelser när styling är klar, om så önskas. Det kan handla om att hjälpa dig med brudklänningen, accessoarer, slöja m.m.

I god tid inför bröllopet, planerar vi in en provsminkning då vi tillsammans går igenom dina önskemål. Provsminkning med konsultation tar ca 3-4 h och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans, utan vi utför brudmakeupen där du önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.

 

 

 

 

 

BRUD+BRUD

 

MAKEUP & HÅRSTYLING 8495:- (värde 10 990:-)

MAKEUP 6495:- (värde 6990:-)

♥︎ Valfri makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, plock av ögonbryn och vattenfast mascara (som är ett måste!).

♥ Valfri hårstyling.

♥ Konsultation och provmakeup (ca 2-3 h per person) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom era önskemål.

♥ På bröllopsdagen utför vi styling där ni önskar.**

♥︎ Assistans under förberedelserna, om så önskas, efter att styling är klar. Det kan handla om att hjälpa till med brudklänning, accessoarer, slöja m.m.

I god tid inför bröllopet, planerar vi in en provsminkning då vi tillsammans går igenom era önskemål. Provsminkning med konsultation tar ca 2-3h per person och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver ni inte ta er någonstans, utan vi utför styling där ni önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.

 

 

 

 

 

TILLVAL

 

KONSULTATION PÅ TELEFON 649:-

Vi svarar alltid på mejl om du har några som helst frågor eller funderingar inför ditt bröllop, men om du önskar ytterligare en konsultation på telefon utöver den som ingår i paketet tillkommer en avgift för varje påbörjad timme. Timdebitering 649 kr/h. Detta är något som vi tillsammans kommer överens om och inget som oförutsagt dyker upp på fakturan.

KONSULTATION & PROVTILLFÄLLE 2495:-

För dig som önskar ytterligare ett provtillfälle (max 3 h) då vi träffas för att gå igenom dina önskemål.**

 

 

ÖVRIGA TJÄNSTER

Priserna nedan gäller brudgum och gäster till bröllop. Vid bokning, använd kontaktformuläret här.

STYLINGSTATION FÖR TÄRNOR & GÄSTER

Erbjud dina tärnor och gäster möjligheten att få makeup och hår gjort på plats inför bröllopet! Rabatterat pris gäller enbart vid bokning av brudpaket. För mer information och prisuppgift, kontakta oss. Uppge antal gäster samt om de önskar makeup och/eller hårstyling.

 

BRUDGUM / BESTMAN 495:-

En enkel, diskret makeup (sk grooming) som tar bort glans i ansiktet och döljer rodnader, acne eller mörka ringar under ögonen. Makeupen syns knappt, men gör stor skillnad framförallt på foto.

 

MAKEUP 1495:-

Valfri makeup som inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas och vattenfast mascara (som är ett måste på bröllop!). Skicka ett mejl till oss med datum och plats, en bild på dig, dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.

HÅRSTYLING fr 1250:-

Priset ovan gäller enklare hårstyling. För att kunna göra en bedömning och ge dig en prisuppgift på håruppsättning/hårstyling, behöver vi veta vilka önskemål du har. Skicka ett mejl till oss med en beskrivning och bifoga gärna inspirationsbilder samt en bild på dig själv så återkommer vi med prisuppgift.

 

MAKEUP & HÅRSTYLING 2495:-

Valfri makeup som inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, vattenfast mascara (som är ett måste på bröllop!) och valfri hårstyling. Skicka ett mejl till oss med dina önskemål eller använd bokningsformuläret här.

 

"Såväl jag som tärnorna var jättenöjda med vår styling och makeupen höll verkligen hela dagen och natten! En av tärnorna sa idag att sminket fortfarande satt kvar efter att hon hade klivit ut ur duschen (!). Vi upplevde att ni var väldigt lyhörda samt hade ett trevligt och professionellt bemötande!"

 

INFÖR & EFTER BRÖLLOPET

 

MÖHIPPA / SVENSEXA

Överraska den blivande bruden eller varför inte brudgummen med valfri makeup, ex fest- eller dragmakeup. Vi kommer dit ni önskar och gör valfri makeup och hårstyling. För mer information och prisuppgift, kontakta oss med era önskemål och idéer på upplägg för möhippa/svensexa.

TRASH THE DRESS

Låt inte bröllopsklädseln bara ligga undangömd i garderoben. Trash the Dress är en unik fotografering då du/ni får möjlighet att använda bröllopsklädseln igen, men i en helt ny situation och miljö - i havet, på stranden, i skogen, i regn... Bara fantasin sätter gränser! Vi gör makeup och hår på överenskommen plats inför fotograferingen i samarbete med D&S photography. För mer information och exempel på bilder från trash the dress fotograferingar, se här.

"Sofia är inte bara en fantastiskt trevlig person, utan även fantastiskt duktig på det hon gör! Hon har bra känsla för nyanser och att hitta det som passar precis dig. Och håret, det blir fantastiskt!"

* Lösögonfransar (helrad eller trebensfransar), inte fransförlängning ingår i priset och kan alltså inte väljas bort för ett förmånligare pris.

** Resersättning med 4 kr/km tillkommer vid uppdrag utanför Helsingborg.