VILLKOR

ALLMÄNNA VILLKOR

Om inget annat avtalats, gäller följande villkor vid bokning. Har du några som helst funderingar, läs gärna svaren på vanliga frågor som vi får och skulle du fortfarande ha några funderingar är du välkommen att höra av dig.

 

PRIS

 

Gällande prislista finner du här. Brudmakeup.se förbehåller rätten att göra prisändringar. Bokningar gjorda innan dessa utförs till avtalat pris.

 

RESA & BOENDE

 

Kostnader för resa och övernattning kan tillkomma. Resersättning med 4 kr/km tillkommer på alla priser vid uppdrag utanför Helsingborg. Vid längre resor, utanför Skåne eller utomlands, kommer vi tillsammans överens om ett paketpris som inkluderar resa och eventuellt boende.

 

BOKNING & BETALNING

 

Efter att vi mottagit din bokning, får du först en bokningsbekräftelse av via e-post och därefter en faktura på det totala beloppet. Inom 7 dagar ska en handpenning på halva beloppet vara oss tillhanda. Så snart handpenningen är betald är bokningen bindande för båda parter. Handpenningen räknas därefter av från det totala beloppet och det resterande beloppet betalas in senast 14 dagar innan bröllopet. Vänligen notera att bokningen inte är giltig förrän handpenning är betald och att vi inte kan garantera önskade datum om betalning inte sker i tid.

 

Betalning görs till bankgiro 251-1202 eller via Swish till 1233959418.

 

Är ni flera som ska betala för sig (t ex vid flera tärnor och gäster), skickas en faktura ut till vald kontaktperson och separata inbetalningar kan göras till bankgiro eller via Swish så länge namn och ocrnr uppges.

 

OM- OCH AVBOKNING

 

Om du av någon anledning skulle behöva avboka eller omboka uppdrag, gäller följande:

  • Av- och ombokning av uppdrag ska göras skriftligen via e-post eller SMS.
  • Vid ombokning, meddela snarast möjligt och om möjligt senast 24 h innan bokad tid. I annat fall kan vi behöva debitera dig för uppkomna kostnader samt kostnader som kan tillkomma vid en ombokning.
  • Handpenning återbetalas vid avbokning senast 14 dagar före bokat datum för konsultation och provmakeup. Vid avbokning senare än 14 dagar före samt under eller efter provtillfället, återbetalas avgiften ej.
  • Vid avbokning, meddela senast 14 dagar före bokad tid. I annat fall riskerar du att bli debiterad en avbokningskostnad.
  • Vid avbokning senare än 14 dagar innan bokat datum för bröllop, debiteras du full avgift för uppdraget (dvs det totala fakturerade beloppet).

Om vi av någon anledning skulle behöva omboka en tid, meddelas du snarast möjligt och om möjligt senast 24 h innan bokad tid. Vi kommer göra allt för att försöka se till att en annan makeupartist kan vara på plats. Erlagd avgift för arbete som inte utförts återbetalas om vi inte kan ordna med en ersättare.