TJÄNSTER

PERSONLIG MAKEUP & HÅRSTYLING TILL BRÖLLOP

Varje bröllop är unikt och alla blivande brudar har olika önskemål om styling, tid och plats för förberedelser. Som frilansande makeupartister anpassar vi oss efter dina behov och önskemål.

Vill du, träffas vi i god tid inför bröllopet för ett provtillfälle så att du får provat dina önskemål och kan känna dig trygg med hur makeup och hår blir. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans - vi sminkar dig på tid och plats som du önskar, finns på plats under förberedelserna för att hjälpa dig med brudklädsel, accessoarer och annat som kan behöva göras. Kanske vill du även att vi ska vara med på bröllopsfotograferingen? Du väljer!

 

Brudpaketen inkluderar konsultation och provtillfälle om så önskas och styling utförs på överenskommen plats. Se aktuell prislista nedan. Vid bokning av brudpaket, erbjuder vi dig möjligheten att boka en stylingstation för dina tärnor och/eller andra gäster för ett rabatterat pris. Scrolla ner till övriga tjänster längst ner på den här sidan för mer information och priser för brudgum, tärnor och andra gäster.

 

 

HUR GÖR JAG FÖR ATT BOKA ER?

 

♥︎ Välj bröllopstjänst! Aktuell prislista och mer information om våra tjänster finner du nedan.

♥︎ Läs igenom villkor och vanliga frågor.

♥︎ Fyll i formuläret här!

 

BRUDMAKEUP 3995:-

EXKL PROVMAKEUP 2495:-

♥︎ Valfri makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, plock av ögonbryn och vattenfast mascara (som är ett måste!). Hår ingår ej i priset (se istället paket nedan).

♥ Konsultation och provmakeup (ca 2 h) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom dina önskemål och annan planering inför bröllopet.

♥ Vi kommer till dig! På bröllopsdagen utför vi brudmakeupen där du önskar.**

♥︎ Assistans under förberedelser när makeup är gjord, om så önskas. Det kan handla om att hjälpa dig med brudklänningen, accessoarer, slöja m.m.

I god tid inför bröllopet, planerar vi in en provsminkning då vi tillsammans går igenom dina önskemål. Provsminkning med konsultation tar ca 2h och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans, utan vi utför brudmakeupen där du önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.

 

 

 

 

BRUDMAKEUP & HÅR 5495:-

EXKL PROVTILLFÄLLE 3995:-

♥︎ Valfri makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, plock av ögonbryn och vattenfast mascara (som är ett måste!).

♥ Valfri hårstyling.

♥ Konsultation och provmakeup (ca 3-4 h) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom dina önskemål och annan planering inför bröllopet.

♥ Vi kommer till dig! På bröllopsdagen utför vi makeup och hårstyling där du önskar.**

♥︎ Assistans under förberedelser när styling är klar, om så önskas. Det kan handla om att hjälpa dig med brudklänningen, accessoarer, slöja m.m.

I god tid inför bröllopet, planerar vi in en provsminkning då vi tillsammans går igenom dina önskemål. Provsminkning med konsultation tar ca 3-4 h och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans, utan vi utför brudmakeupen där du önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.

 

 

 

 

 

BRUD HÅRSTYLING / UPPSÄTTNING 3995:-

EXKL PROVTILLFÄLLE 2995:-

♥︎ Valfri hårstyling eller uppsättning. Inkluderar hårnålar och produkter, dock inte accessoarer.

♥ Konsultation och provtillfälle (ca 3 h) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom dina önskemål och annan planering inför bröllopet.

♥ På bröllopsdagen utför vi hårstyling där du önskar, sätter i ev accessoarer eller blommor i håret och hjälper dig med ev slöja.**

I god tid inför bröllopet, planerar vi in provtillfället då vi tillsammans går igenom dina önskemål. Provtillfälle med konsultation tar ca 3 h och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans, utan vi utför tjänsten där du önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.

 

 

 

 

 

BRUD+BRUD

samkönade par

MAKEUP & HÅRSTYLING 8495:- (värde 10 990:-)

MAKEUP 6495:- (värde 6990:-)

♥︎ Valfri makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, plock av ögonbryn och vattenfast mascara (som är ett måste!).

♥ Valfri hårstyling.

♥ Konsultation och provmakeup (ca 2-3 h per person) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom era önskemål.

♥ Vi kommer till dig! På bröllopsdagen utför vi styling där ni önskar.**

♥︎ Assistans under förberedelserna, om så önskas, efter att styling är klar. Det kan handla om att hjälpa till med brudklänning, accessoarer, slöja m.m.

I god tid inför bröllopet, planerar vi in en provsminkning då vi tillsammans går igenom era önskemål. Provsminkning med konsultation tar ca 2-3h per person och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver ni inte ta er någonstans, utan vi utför styling där ni önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.

 

 

 

 

 

TILLVAL

 

KONSULTATION PÅ TELEFON 649:-

Vi svarar alltid på mejl om du har några som helst frågor eller funderingar inför ditt bröllop, men om du önskar ytterligare en konsultation på telefon utöver den som ingår i paketet tillkommer en avgift för varje påbörjad timme. Timdebitering 649 kr/h. Detta är något som du kommer överens om med din makeupartist och inget som oförutsagt dyker upp på fakturan.

KONSULTATION & PROVTILLFÄLLE 2495:-

För dig som önskar ytterligare ett provtillfälle (max 3 h) då vi träffas för att gå igenom dina önskemål.**

 

ASSISTANS UNDER FOTOGRAFERING

Skulle du vilja att din makeupartist stannar för att assistera er under er fotografering? Prata med din makeupartist om vad det innebär under provtillfället eller kontakta oss för mer information och prisuppgift.

 

 

 

ÖVRIGA TJÄNSTER

Priserna nedan gäller brudgum och gäster till bröllop. Vid bokning, använd kontaktformuläret här.

 

Erbjud dina tärnor och gäster möjligheten att få makeup och hår gjort på plats inför bröllopet! Rabatterat pris gäller vid bokning av brudpaket (min. 3 tjänster utöver brud). Vid bokning, uppge antal gäster samt om de önskar makeup och/eller hårstyling.

 

BRUDGUM & BESTMAN 595:-

Enklare hårstyling och diskret makeup (sk grooming) som tar bort glans i ansiktet, döljer rodnader, acne eller mörka ringar under ögonen. Makeupen syns knappt, men gör stor skillnad framförallt på foto. Priset ovan gäller per person. Rabatterat pris vid bokning av grooming-station. För mer information och prisuppgift, kontakta oss.

 

BRUDNÄBB 695:-

Enklare hårstyling för brudnäbb. Kontakta oss med en beskrivning av önskemålen och bifoga bild på brudnäbben.

 

MAKEUP 1495:-

Valfri makeup som inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas och vattenfast mascara (som är ett måste på bröllop!). Skicka ett mejl till oss med datum och plats, en bild på dig, dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.

HÅRSTYLING 1495:-

Priset ovan gäller enklare hårstyling. För att kunna göra en bedömning och ge dig en prisuppgift på håruppsättning/hårstyling, behöver vi veta vilka önskemål du har. Skicka ett mejl till oss med en beskrivning och bifoga gärna inspirationsbilder samt en bild på dig själv så återkommer vi med prisuppgift.

 

FÖNING AV HÅR 849:-

Volymföning av hår. Önskar du ytterligare hårstyling är det priset ovan för hårstyling som gäller.

 

MAKEUP & HÅRSTYLING 2495:-

Valfri makeup som inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, vattenfast mascara (som är ett måste på bröllop!) och valfri enklare hårstyling. Skicka ett mejl till oss med dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder samt en bild på dig själv eller använd bokningsformuläret här.

 

"Såväl jag som tärnorna var jättenöjda med vår styling och makeupen höll verkligen hela dagen och natten! En av tärnorna sa idag att sminket fortfarande satt kvar efter att hon hade klivit ut ur duschen (!). Vi upplevde att ni var väldigt lyhörda samt hade ett trevligt och professionellt bemötande!"

 

INFÖR & EFTER BRÖLLOPET

 

MÖHIPPA & SVENSEXA

Överraska den blivande bruden eller varför inte brudgummen med valfri makeup, ex fest- eller dragmakeup. Vi kommer dit ni önskar och gör valfri makeup och hårstyling. För mer information och prisuppgift, kontakta oss med era önskemål och idéer på upplägg för möhippa/svensexa.

TRASH THE DRESS

Låt inte bröllopsklädseln bara ligga undangömd i garderoben. Trash the Dress är en unik fotografering då du/ni får möjlighet att använda bröllopsklädseln igen, men i en helt ny situation och miljö - i havet, på stranden, i skogen, i regn... Bara fantasin sätter gränser! Vi gör makeup och hår på överenskommen plats inför fotograferingen.

 

"Sofia är inte bara en fantastiskt trevlig person, utan även fantastiskt duktig på det hon gör! Hon har bra känsla för nyanser och att hitta det som passar precis dig. Och håret, det blir fantastiskt!"

 

 

* Lösögonfransar (trebensfransar) ingår och kan inte väljas bort för ett förmånligare pris. Helradsfransar eller fransförlängning ingår inte i priset.

** Resersättning med 4 kr/km tillkommer. För mer information om våra villkor, läs här.