PRO TEAM

VÅRT PROFESSIONELLA TEAM

Brudmakeup.ses professionella team består av makeupartister och hårstylister som alla jobbar utifrån mottot:


"Att vara makeupartist inför bröllop är så mycket mer än att bara vara makeupartist”.


När du anlitar oss till ditt bröllop, ser vi till att du matchas med en makeupartist utifrån dina behov och önskemål och utgår då också från var du bor alternativt var du ska gifta dig för att hålla nere resekostnaderna. Vi finns på olika orter i Skåne och i Göteborg, men tar oss dit du önskar. 


För att tjänsterna vi erbjuder ska hålla bästa möjliga standard och du ska få samma service oavsett makeupartist, utgår teamet i sitt arbete från Brudmakeup.ses gemensamma riktlinjer för bröllop och genomgår regelbundet kompetensutvecklande insatser.


Vi som ingår i teamet är...


SOFIA BOMAN

Professionell Makeup Artist och grundare av Brudmakeup.se, Helsingborg


Makeupartisten som startade och driver Brudmakeup.se utifrån de kvalitéer som hennes kunder uppskattat mest: lyhördhet, service och kvalitet. Idéen till Brudmakeup.se kom när efterfrågan på bröllopstjänsterna blev så stor att hon fick tacka nej till minst lika många bröllop som hon bokade och när uppdragen krävde alltfler makeupartister på plats.


Sofia är professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö och har en gedigen erfarenhet av branschen. Hon har hjälpt uppemot 80 brudar och deras följen med makeup och hår och provat på det mesta i yrket som makeupartist. Sofia har jobbat som stylistlärare, är ambassadör för Färg Collection och som frilansande MUA har hon gjort jobb för Allt om Bröllop, Hööks, SVT, magasinet Tara, Stayhard, Thule, Pillowtalk.se, H&M, Viasat Norge m.fl.


♥︎ Sofias bröllopsportfolio


E-post: info [a] brudmakeup.se

Instagram: @muasofiaboman

Facebook: Makeupartist Sofia Boman


www.sofiaboman.com


HANNAH LINDOFF

Professionell Makeup Artist & hårstylist, Göteborg


Makeupartisten som efter att hon själv gift sig insåg hur viktig bröllopsdagen är och att hon ville jobba med just bröllop. I snart 15 år har arbetet med makeup varit Hannahs passion och yrke, som utbildare, resande säljare och frilansande makeupartist.


Hannah är utbildad makeupartist och hårstylist vid Makeupstudion i Göteborg. Hon driver eget och frilansar på heltid. Utöver att göra makeup och hårstyling till bröllop, modevisningar, musikvideos och fotograferingar, frilansar Hannah för flera stora internationella välkända kosmetikmärken som Lancome, YSL och Urban Decay.   


♥︎ Hannahs bröllopsportfolio


E-post: hannah [a] brudmakeup.se

Instagram:  @hannahlindoff_makeupartist


www.hannahlindoff.com

QUEENIE FRELIN

Professionell Makeup Artist & hårstylist, Helsingborg


Makeupartisten som med noggranhet, passion och glädje tar sig an nya utmaningar och som är mån om att hennes kunder ska känna sig trygga och harmoniska.   


Queenie är professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion i Göteborg, ambassadör och återförsäljare för Färg makeup och frilansar som makeupartist med Helsingborg som utgångspunkt. Utöver att driva eget som makeupartist, jobbar hon som gruppträningsinstruktör och skolkurator.


Queenies bröllopsportfolio


E-post: queenie [a] brudmakeup.se

Instagram: @qfmakeupstyle

Facebook: Queenie Frelin Makeup-Stylist

JENNY EDLUND

Profesionell Makeup Artist, frisör & stylist, Ängelholm


Makeupartisten med lång erfarenhet inom såväl hår, makeup och styling som brinner för att skapa en helhetslook från topp till tå utifrån kundens personliga stil och färger.       


Jenny är utbildad frisör med gesällbrev och har en makeuputbildning från FACE Stockholm. Hon har drivit egen verksamhet som frisör, makeupartist och stylist. I dagsläget frilansar hon och arbetar som stylistlärare på DBGY Kristianstad där hon ansvarar för gymnasieutbildningen med kommande generation stylister. Som frilansare har hon stylat flera kända tv-personligheter och idrottstalanger, deltagit som MUA på Fashionweek och gjort jobb för J.Lindeberg, Thule, Rögle BK och Metro.     


Jennys bröllopsportfolio


E-post: jenny [a] brudmakeup.se

Instagram: @stylistjennyedlund


www.jennyedlund.com

CECILIA TRAM

Professionell Makeup Artist & hårstylist, Lund


Makeupartisten som skapar bakom och framför kameran såväl som med kameran i hand. En trogen djurvän som aldrig skulle få för sig att använda djurtestat smink och som strävar efter att framhäva kundens skönhet.


Cecilia är utbildad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö, hårstylist och fransstylist. Hon har frilansat sedan 2016 och varit iväg på uppdrag i Sverige och utomlands. Cecilia har gjort makeup och hårstyling på uppdrag för bl a Nivea, H&M och Netflix. 


Cecilias bröllopsportfolio


E-post: cecilia [a] brudmakeup.se

Instagram: @beautyfreak

Facebook: Beautyfreak

LAURA SEFERI

Professionell Makeup Artist, Malmö


Makeupartisten med snabba penslar och en bubblande personlighet, som driver en youtube-kanal (titta in på den här för att inspireras!) och som kvalitetstestar foundations på gymmet: "Klarar en foundation ett spinningpass så klarar den allt!".


Laura har utöver sin utbildning till makeupartist vid Leep i Malmö gått ett flertal internutbildningar hos internationella kosmetikmärken, bl a Anastasia Nordics. Hon är en expert på bryn och lång erfarenhet av skönhetsbranschen, både som säljare och som frilansare, har gjort att hon har en god och bred produktkännedom. Idag jobbar Laura på en salong och driver eget som frilansande makeupartist.


Lauras bröllopsportfolio


E-post: laura [a] brudmakeup.se

Instagram: @mualaurasÖVRIGA MAKEUPARTISTER & HÅRSTYLISTER  


Teamet består  även av professionella makeupartister och hårstylister  som gör makeup och hårstyling på tärnor och andra hedersgäster. Samtliga  är  utbildade, driver eget och frilansar som makeupartister till bröllop, reklam, modevisningar, film, fotograferingar m.m.