Boka Queenie

BOKA QUEENIE

Va roligt att du vill anlita mig till ditt bröllop!


♥︎  VÄLJ BRÖLLOPSTJÄNST


Innan du skickar in din förfrågan, ta en titt på våra tjänster och aktuell prislista här.


♥︎  FYLL I FORMULÄRET


Skicka in din förfrågan till mig via formuläret. Jag återkommer med offert och bokningsberäftelse så snart jag har möjlighet. Vanligen inom några dagar.


Vänligen skicka inte in din förfrågan till flera brudstylister. Skulle jag inte vara tillgänglig, hör jag mig för med teamet om någon annan kan.


Har du några som helst frågor eller funderingar, når du mig på queenie [a] brudmakeup.se.


* Vänligen notera att detta är en förfrågan och att bokningen inte är slutförd eller bindande förrän du bekräftat den och handpenning är inbetald. Läs mer om våra villkor här.


Sista brudfixet under bröllopsförberedelser på Malmö Live. Foto: Kajsa Ragnestam www.kajsasfoto.se. Queenie utgår från Helsingborg, men reser ut på bröllopsuppdrag på annan ort i Sverige eller utomlands.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Brudmakeup & hår | Bridal makeup & hair
Brudmakeup | Bridal Makeup
Brudhår | Bridalhair
Brud + Brud | Bride + Bride
 
Ja | Yes
Nej | No
 
 
Tärna | Bridesmaid
Brudgum | Groom
Bestman
Brudnäbb | Flower Girl
Annan | Other
Inga övriga tjänster önskas
 
 
 
 
 
Jag ger mitt samtycke till behandling av mina personuppgifter i samband med denna bokningsförfrågan. Genom att fylla i formuläret godkänner du att dina personuppgifter sparas och behandlas av Brudmakeup.se för att vi ska kunna besvara och hantera din förfrågan samt ev upprätta en bokning. Så snart ärendet är avslutat eller uppdraget slutfört, raderas dina personuppgifter. Vänligen notera att detta är en förfrågan och att bokningen inte är slutförd och bindande förrän du bekräftat den och handpenning är inbetald.
 
 

Läs mer om våra villkor och behandling av personuppgifter här.

"Jag är så otroligt tacksam för exakt allt! Vår dag var helt underbar från början till slut, och jag har mycket dig att tacka för det.


Det som var det allra bästa var att jag kände mig otroligt uppfångad från dag 1. Sen den dagen jag fick veta att det var du som skulle fixa mig så har du varit otroligt kommunikativ. Du är proaktiv och du såg till att jag hade koll på läget med en hjälpande "kom ihåg"-lista inför första provsminket osv.


Från den stunden jag träffade dig så kände jag direkt att du var lyhörd och du fick mig att känna mig som en riktig prinsessa! Det är ju exakt det man vill den dagen man ska gifta sig och redan på provsminkningen kändes det "helt rätt". Du var öppen och testade dig fram och lyssnade in så bra på mig. Allt jag bad om gav du dig på att lösa och det kändes verkligen fint att du tog det på så stort allvar.


Det jag tyckte var framför allt helt otroligt är hur kompetent du är på både hår och smink - du är en sådan multitalang!


Du var så lugnande.. Du SER verkligen en person och sådant kan man inte lära sig, sådant har vissa med sig och det är helt otroligt.


När jag satt i stolen på bröllopsdagen märkte jag så tydligt kvalitén bakom ditt arbete. Du lämnade inte förrän det var PERFEKT. Mitt smink höll hela dagen och natten och håret höll också otroligt bra trots vild dans!"


- Kajsa, Mölle 2022