CHECKLISTA

CHECKLISTA

Nedan har vi listat några saker för dig att tänka på och förbereda inför provtillfället och den stora dagen.

 

Foto: Anna Lauridsen www.annalauridsen.com

✔️ Skicka över en bild på dig själv inför provtillfället. Vårt förberedelsearbete underlättas om vi har sett dig innan.


✔️  Beskriv dina önskemål och skicka gärna även över inspirationsbilder. 

✔️  Meddela oss i god tid inför bröllopet om övriga tjänster önskas (ex tärnor) så ser vi till att fler makeupartister är på plats.

✔️  Vi bör hålla till i ett ljust rum. Gärna nära ett fönster eller under lampor med vitt ljus.

✔️  Du bör sitta lite högre upp på en barstol alternativt att vi sitter i samma höjd på varsin vanlig stol. Vid hårstyling är det bättre att du sitter på en vanlig stol för att vi ska kunna arbeta ergonomiskt.

✔️  Vi behöver en liten arbetsyta för våra produkter, gärna på din högra sida. Förslagsvis ett bord eller en fönsterbänk. Om vi även ska göra ditt hår är det bra om det finns ett kontaktuttag i närheten för ev värmeverktyg.


✔️  Ska du ha en vit klänning/klädsel på bröllopsdagen, klä dig i vitt på provtillfället så får du en bättre uppfattning om hur makeupen går ihop med klänningen.


✔️  Vid hårstyling, tvätta håret senast kvällen innan provtillfället/bröllopet. Håret är lättare att arbeta med då och resultatet blir bättre.


✔️  Om du inte redan har ett läppstift/-glans, köp ett så att du kan fylla på under bröllopsdagen. Vet du med dig att du lätt blir glansig i ansiktet, köp ett löspuder (transparent avmattningspuder) som du kan dutta på under dagen eller sk blotting papers. Ta en titt på våra touch-up kits!


✔️  Om vi ska vara på ett hotell, säg gärna till i receptionen att vi kommer och när så att de vet. Då slipper du möta upp oss.


✔️  Under förberedelserna på bröllopsdagen, ha gärna på dig en kimono eller skjorta med knappar alternativt något som är lätt att dra över huvudet för att inte förstöra makeup och frisyr vid byte till brudklädsel.


✔️  Glöm inte planera in något att äta under förberedelserna."Jag är så otroligt tacksam för exakt allt! Vår dag var helt underbar från början till slut, och jag har mycket dig [Queenie] att tacka för det. Det som var det allra bästa var att jag kände mig otroligt uppfångad från dag 1. Det jag tyckte var framförallt helt otroligt är hur kompetent du är på både hår och smink - du är en sådan multitalang! Du var så lugnande.. Du SER verkligen en person och sådant kan man inte lära sig, sådant har vissa med sig och det är helt otroligt. När jag satt i stolen på bröllopsdagen märkte jag så tydligt kvalitén bakom ditt arbete. Du lämnade inte förrän det var PERFEKT. Mitt smink höll hela dagen och natten och håret höll också otroligt bra trots vild dans!"

"Underbara, fina Sofia. Alla blivande brudar vet hur stressigt det är kring ett bröllop men Sofia med sin utstrålning och omtänksamhet fick denna bruden lugn och avslappnad. Kan starkt rekommendera denna underbara tjej till alla som vill bli lite bortskämda och sminkade av ett riktigt proffs. Du gjorde mig så fin och jag kände mig verkligen som en prinsessa på min stora dag. Att sminket och håruppsättningen höll sig på plats efter massa tårar och vilt dansande in i små timmarna är fantastiskt!"