PRO TEAM

VÅRT TEAM

Team Brudmakeup.se består av professionella makeupartister och hårstylister som alla jobbar utifrån mottot "att vara makeupartist inför bröllop innebär så mycket mer än att bara vara makeupartist".


Vi utgår från att varje bröllop är unikt och att alla blivande brudar har olika önskemål om styling, tid och plats för förberedelser så vi anpassar oss, skräddarsyr ditt uppdrag och reser dit du önskar. Med lång erfarenhet av bröllop, finns din personliga brudstylist på plats för att du ska känna dig vacker i makeup och hår, ge dig råd och stöd inför/under bröllopet och för att assistera dig under förberedelserna.


Vi tar oss dit du önskar! När du anlitar oss till ditt bröllop, ser vi till att du matchas med en brudstylist utifrån dina behov och önskemål och utgår då också från var du bor alternativt var du ska gifta dig för att hålla nere resekostnaderna.KLICKA PÅ ORT FÖR ATT HITTA DIN PERSONLIGA BRUDSTYLIST!


♥︎  GÖTEBORG Västkusten


♥︎  HELSINGBORG


♥︎  HÖÖR


♥︎  LUND SKÅNE


♥︎  MALMÖ


♥︎  STAFFANSTORP


♥︎  STOCKHOLM


♥︎  SVEDALA


♥︎  VÄSTERÅS


♥︎  ÖDESHÖG Östergötland Småland

TEAM

HELSINGBORG

SOFIA BOMAN

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Helsingborg

Makeupartisten som startade och driver Brudmakeup.se utifrån de kvalitéer som hennes kunder uppskattat mest: tydlighet, lyhördhet och service.


Sofia utgår från Helsingborg. Hon är professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö och har en gedigen erfarenhet av branschen. Hon har flera års erfarenhet av makeup och hårstyling på brudar och deras följen och har provat på det mesta i yrket som makeupartist. Sofia har jobbat som stylistlärare och som frilansande MUA har hon gjort jobb för Allt om Bröllop, Boozt.com, Tretorn, IsaDora, Thule, Adidas, Racqet, Hööks, SVT, Viasat Norge, H&M m.fl.


♥︎ Sofias bröllopsportfolio


E-post: sofia[a]brudmakeup.se


Instagram: @muasofiaboman

Facebook: Makeupartist Sofia Boman


www.sofiaboman.com


MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Helsingborg

Makeupartisten som har en passion för makeup och som ser det som sin främsta uppgift att lägga en makeup på kundens villkor med noggranhet, kunskap och personlighet.


Queenie utgår från Helsingborg. Hon är utbildad makeupartist, hårstylist och lärare vid Makeupstudion i Malmö och Göteborg. Utöver att göra makeup och hårstyling till bröllop, jobbar hon för IDUN Minerals och frilansar som MUA för såväl privatpersoner och företag.


Queenies andra passion är träning och hälsa och hon jobbar som Personlig Tränare och kostrådgivare. Nu när ni ska bli äkta makar kanske ni också vill satsa på en förbättrad livsstil? Queenie hjälper er gärna för en bra bröllopsdeal!


♥︎ Queenies bröllopsportfolio


E-post: queenie[a]brudmakeup.se


Instagram: @qfmakeupstyle

Facebook: Queenie Frelin Makeup Artist


TEAM

LUND

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Lund

Makeupartisten som skapar bakom och framför kameran såväl som med kameran i hand. En trogen djurvän som aldrig skulle få för sig att använda djurtestat smink och som strävar efter att framhäva kundens skönhet.


Cecilia är utbildad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö, hårstylist och fransstylist. Som frilansande makeupartist har Cecilia sedan 2016 varit iväg på uppdrag både i Sverige och utomlands. Hon har bl a gjort makeup och hårstyling för Nivea, H&M och Netflix. 


Cecilias bröllopsportfolio


E-post: cecilia [a] brudmakeup.se


Instagram: @beautyfreak

Facebook: Beautyfreak


www.beautyfreak.se


MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Staffanstorp

Makeupartisten som valde att sätta sig i skolbänken igen som 34-åring och som direkt efter utbildningen på Makeupstudion och Leep i Malmö startade eget och började frilansa som makeupartist och hårstylist vid sidan om sitt arbete som läkare.


Kameran visade sig vara ett hjälpsamt redskap och sedan dryga 5 år tillbaka har hon även fotograferat en del, ensam eller tillsammans med maken.


Som brudstylist är det viktigt för Anna att hitta det där som är rätt för varje enskild individ och med sjukvårdsyrket i botten är hon en sann team-person. Att möta människor och i detta skapa mervärde och arbetsglädje ger henne lika mycket som det förhoppningsvis ger brudarna hon delar stunderna med.


Annas bröllopsportfolio


E-post: anna [a] brudmakeup.se


Instagram: @annaskapar

Facebook: Annaskapar


www.annaskapar.com

www.annahertze.se


CORNELIA HENRYSSON

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Lund

Makeupartisten som frilansar full tid med makeup och hårstyling, framförallt inom film och tv, med inslag av fotografering då kameran följer hennes frilansande som en röd tråd.


Cornelia utbildade sig till makeupartist och hårstylist under gymnasiet på Drottning Blanka i Lund och redan under gymnasietiden började hon frilansa. Sedan 2019 då Cornelia hade sitt första frilansgig, har hon varit iväg på en rad olika typer av uppdrag, alltifrån TV och film till reklam och bröllop. Hennes kreativa sidor har bl a fått flöda på uppdrag för SVT, Malmö Opera, Copenhagen Fashionweek, Grant Thorntron m fl.


Cornelia har alltid kundens önskemål i fokus såväl med noggranhet i makeupen som med att personen i hennes sminkstol ska kunna slappna av och känna sig trygg.


Cornelias bröllopsportfolio


E-post: cornelia [a] brudmakeup.se


Instagram: @corneliahenrysson


www.chenrysson.com


TEAM

MALMÖ

FREJA TÄCK

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Malmö

Makeupartisten med över 12 års erfarenhet som sminkar, stylar och klipper hår!


Freja utbildade sig till frisör på gymnasiet och vidareutbildade sig sedan till maskör, makeup artist, perukmakare och specialeffektsmakare på Malmö Opera. Sedan dess har hon jobbat på flera olika teatrar runtom i Sverige. Idag sminkar och stylar hon håret på alla artister inför alla föreställningar på Malmö Opera och tillverkar och friserar peruker som ska användas.


När Freja inte är på operan, frilansar hon inom film, reklam och mode och sedan hon utbildade sig har hon årligen varit iväg på bröllopsuppdrag och älskar vara en del av kärlekens dag!


Frejas bröllopsportfolio


E-post: freja [a] brudmakeup.se


Instagram: @freja.makeuphair


MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Svedala

Makeupartisten med lång och bred erfarenhet både som frilansare och som anställd på en rad olika positioner i branschen och som bara älskar bröllop!


Hanna utbildade sig till makeupartist redan på gymnasiet vid Praktiska i Malmö och har sedan dess jobbat som makeupartist. Hon har bl a haft en rad olika positioner på MAC, jobbat som lärare på Ystad praktiska och som butikschef på Makeup Store och Inglot. Hanna har sminkat många välkända ansikten, bl a Jonas Gardell, Isabel Adrian, Angelica Prick, Sissela Benn, Zeina Mourtada, Robert Gustavsson och Alba August. Idag jobbar Hanna på SVT och frilansar som makeupartist och hårstylist.


Hannas bröllopsportfolio


E-post: hanna [a] brudmakeup.se


Instagram: @beautybyyhanna


TEAM

HÖÖR

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Höör

Makeupartisten som skapar med både penslar och kamera. I sociala medier inspirerar Elina såväl makeupintresserade som professionella i branschen med sina kreativa sminkningar.


Elina utgår från Tjörnarp, Höör, men tar uppdrag i hela Skåne. Hon är utbildad makeupartist vid Gloss Academy i Umeå och har frilansat som makeupartist sedan 2014 för diverse fotograferingar, musikvideos, modevisningar, klädhemsidor och kliniker. Elina har jobbat som makeuplärare på DBGY i Helsingborg och som makeupartist för Inglot och MAC. I nuläget jobbar hon på Make Up Center i Lund och frilansar som makeupartist, hårstylist och fotograf. 


♥︎ Elinas bröllopsportfolio


E-post: elina[a]brudmakeup.se


Instagram: @creationsbyelina

Facebook: Creations by Elina


TEAM

ÖSTERGÖTLAND

LOVISA JOHANSSON

MAKEUPARTIST & HÅRDESIGNER

Ödeshög, Östergötland

Makeupartisten som har stylat och klippt hår sedan 10-års ålder för att hon i princip vuxit upp på sin mammas frisörsalong och som fått en brudstyling publicerad i Elle Weddings!


Lovisa älskar att få skapa och redan som liten visste hon att det var skönhet hon ville jobba med. När hon inte är ute på frilandsuppdrag så hittar ni henne på salongen där hon gör makeup och hårstyling, klipper hår, gör lashlift, vaxar och fixar bryn och fransar.


Lovisa utgår från Ödeshög, Östergötland och har drivit eget sedan 2011. Hon är utbildad makeupartist vid Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping och är utbildad hårdesigner på Leep i Malmö.


♥︎ Lovisas bröllopsportfolio


E-post: lovisa[a]brudmakeup.se


Facebook: Skönhetssalongen Vi Två


TEAM

GÖTEBORG

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Ale, Göteborg

Makeupartisten som sedan hon var liten alltid har älskat allt som har med skönhet att göra. Så det är kanske inte så konstigt att hon idag jobbar med makeup och hår.


Josephine utgår från Ale, norr om Göteborg. Hon är utbildad makeupartist och hårstylist vid Makeupstudion i Göteborg, är SEYF diplomerad nagelterapeut på Lillys Nails samt utbildad spraytanartist.


Sedan 2017 har Josephine frilansat som makeupartist och hårstylist. Numera vid sidan om hennes studier på IHM Business School. I många år jobbade hon på salong och på frilansbasis har hon bl a gjort jobb för Ahlströmer pokalen, Heyou, P3 Guld, Kongahälla center och Bjurfors.


♥︎ Josephines bröllopsportfolio


E-post: josephine[a]brudmakeup.se


Instagram: @siiraweddings

Facebook: Siira Weddings


www.siira.se


TEAM

STOCKHOLM

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Stockholm

Makeupartisten som sedan sitt första bröllopsuppdrag i 16 års ålder, specialiserat sig inom bröllop och airbrush makeup.


Cleve utgår från Stockholm. Han är utbildad makeupartist vid Lourdes College Cagayan de Oro i Filippinerna och har sedan 2013 frilansat som makeupartist i hela Asien. Han har bl a varit iväg på bröllopsuppdrag i Filippinerna, Singapore, Taiwan och Bali. Cleves största passion är just bröllop och det märks på hans portfolio och alla fina recensioner han får.


Utöver bröllopsuppdrag, har Cleve som frilansande makeupartist sminkat flera kända ansikten bl a Robert Fux till Drag Race Sverige, Sissela Kyle, Siw Malmkvist, Sanna Nielsen, Edvin Ryding och Sigrid Johnson.


Cleves bröllopsportfolio


E-post: cleve [a] brudmakeup.se


Instagram: @clevejanobas

Facebook: Cleve Janobas Maquillador


MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Västerås

Makeupartisten som länge haft en passion för allt vad skönhet är och som älskar att få skapa och vara kreativ!


Emelie utgår från Västerås. Hon är utbildad makeupartist, spraytanartist, hårstylist och fransstylist vid Färg Academy i Stockholm 2017. Sedan dess har Emelie varit anställd på en salong, där hon bl a jobbat med fest- och bröllopssminkningar, samt frilansat som MUA. Hon har bl a sminkat Caroline Seger, gjort uppdrag för Bauhaus och deltagit som MUA på Fashionweek i Stockholm.


Emelies bröllopsportfolio


E-post: emelie [a] brudmakeup.se


Instagram: @bbyemelie

Facebook: BBYE - makeup & hair


www.beautybyemelie.se