PRO TEAM

VÅRT TEAM

Team Brudmakeup.se består av professionella makeupartister och hårstylister som alla jobbar utifrån mottot "att vara makeupartist inför bröllop innebär så mycket mer än att bara vara makeupartist".


Vi utgår från att varje bröllop är unikt och att alla blivande brudar har olika önskemål om styling, tid och plats för förberedelser så vi anpassar oss, skräddarsyr ditt uppdrag och reser dit du önskar. Med lång erfarenhet av bröllop, finns din personliga makeupartist på plats för att du ska känna dig vacker i din styling, ge dig råd och stöd inför/under bröllopet och för att assistera dig under förberedelserna.


Vi tar oss dit du önskar! När du anlitar oss till ditt bröllop, ser vi till att du matchas med en makeupartist utifrån dina behov och önskemål och utgår då också från var du bor alternativt var du ska gifta dig för att hålla nere resekostnaderna.KLICKA PÅ ORT FÖR ATT HITTA DIN PERSONLIGA MAKEUPARTIST!♥︎  MALMÖ


♥︎  LUND


♥︎  HELSINGBORG


♥︎  ÄNGELHOLM


♥︎  GÖTEBORGTEAM

HELSINGBORG

SOFIA BOMAN

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Makeupartisten som startade och driver Brudmakeup.se utifrån de kvalitéer som hennes kunder uppskattat mest: tydlighet, lyhördhet och service.


Sofia utgår från Helsingborg. Hon är professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö och har en gedigen erfarenhet av branschen. Hon har flera års erfarenhet av makeup och hårstyling på brudar och deras följen och har provat på det mesta i yrket som makeupartist. Sofia har jobbat som stylistlärare, är ambassadör för FÄRG och som frilansande MUA har hon gjort jobb för bröllopsmagasinet Allt om Bröllop, Thule, Hööks, SVT, Emmaljunga, Stayhard, Pillowtalk.se, H&M, Viasat Norge m.fl.


♥︎ Sofias bröllopsportfolio


Instagram: @muasofiaboman

Facebook: Makeupartist Sofia Boman


www.sofiaboman.com


ELINA LILJEHOLM

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Makeupartisten som skapar med penslar och kamera. I sociala medier inspirerar Elina såväl makeupintresserade som professionella i branschen med sina kreativa sminkningar.


Elina utgår från Helsingborg. Hon är utbildad makeupartist vid Gloss Academy i Umeå och har frilansat som makeupartist sedan 2014 för diverse fotograferingar, musikvideos, modevisningar, klädhemsidor och kliniker. Elina har jobbat som makeuplärare på DBGY i Helsingborg och som makeupartist för Inglot. I dagsläget jobbar hon för MAC i Helsingborg och frilansar som makeupartist, stylist och fotograf. 


♥︎ Elinas bröllopsportfolio


Instagram: @creationsbyelina

Facebook: Creations by Elina


QUEENIE FRELIN

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Makeupartisten som har en passion för makeup och som ser det som sin främsta uppgift att lägga en makeup på kundens villkor med noggranhet, kunskap och personlighet.


Queenie utgår från Helsingborg. Hon är utbildad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö och hårstylist vid Makeupstudion i Göteborg. Queenie är ambassadör och återförsäljare för FÄRG. Utöver makeup och hårstyling till bröllop och fest, har hon som frilansande MUA bl a gjort uppdrag för Northern Spirit.


♥︎ Queenies bröllopsportfolio


Instagram: @Qfmakeupstyle

Facebook: Queenie Frelin Makeup Artist


TEAM

ÄNGELHOLM

JENNY EDLUND

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Makeupartisten med lång erfarenhet inom såväl hår, makeup och styling som brinner för att skapa en helhetslook från topp till tå utifrån kundens personliga stil och färger.       


Jenny utgår från Ängelholm. Hon är i grunden frisör med gesällbrev och har gjort sin makeuputbildning på FACE Stockholm. Jenny har drivit egen verksamhet som frisör. Idag frilansar hon som makeupartist och stylist vid sidan om sitt arbete som stylistlärare på DBGY Kristianstad, där hon ansvarar för gymnasie-utbildningen med kommande generation stylister. Som frilansare har hon stylat flera kända tv-personligheter och idrottstalanger, deltagit som MUA på Fashionweek i Stockholm och gjort jobb för Thule, J.Lindeberg, Rögle BK och Metro m.fl.     


Jennys bröllopsportfolio


Instagram: @stylistjennyedlund

Facebook: Jenny Edlund Stylist


TEAM

MALMÖ / LUND

CECILIA TRAM

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Makeupartisten som skapar bakom och framför kameran såväl som med kameran i hand. En trogen djurvän som aldrig skulle få för sig att använda djurtestat smink och som strävar efter att framhäva kundens skönhet.


Cecilia utgår från Lund. Hon är utbildad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö, hårstylist och fransstylist. Cecilia har som frilansande makeupartist sedan 2016 varit iväg på uppdrag i Sverige och utomlands. Hon har bl a gjort makeup och hårstyling för Nivea, H&M och Netflix. 


Cecilias bröllopsportfolio


Instagram: @beautyfreak

Facebook: Beautyfreak


www.beautyfreak.seTEAM

GÖTEBORG

HANNAH LINDOFF

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Makeupartisten som efter att hon själv gift sig insåg hur viktig bröllopsdagen är och att hon ville jobba med just bröllop. I 15 år har arbetet med makeup varit Hannahs passion och yrke, som utbildare, resande säljare och frilansande makeupartist.


Hannah utgår från Göteborg. Hon är utbildad makeupartist och hårstylist vid Makeupstudion i Göteborg. I dagsläget driver hon eget och frilansar på heltid. Utöver att göra makeup och hårstyling till bröllop, modevisningar, musikvideos och fotograferingar, frilansar Hannah för flera stora internationella välkända kosmetikmärken som Lancome, YSL och Urban Decay.   


♥︎ Hannahs bröllopsportfolio


Instagram:  @hannahlindoff_makeupartist

Facebook: Hannah Lindoff Makeupartist


www.hannahlindoff.com


JOSEPHINE SIIRA

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Makeupartisten som ända sedan hon var liten alltid har älskat allt som har med skönhet att göra. Så det är kanske inte så konstigt att hon idag jobbar med allt ifrån spraytan, naglar, makeup och hår.


Josephine utgår från Göteborg. Hon är utbildad hår- & makeupartist vid Makeupstudion i Göteborg, SEYF diplomerad nagelterapeut på Lillys Nails samt utbildad spraytanartist.


Sedan 2017 jobbar Josephine på salong och frilansar som makeupartist och hårstylist inför musikvideos, bröllop, fotograferingar och events. Hon har bl a gjort jobb för Ahlströmer pokalen, Heyou, P3 Guld, Kongahälla center och Bjurfors.


♥︎ Josephines bröllopsportfolio


Instagram: @jsbeautygoteborg

Facebook: JS Beauty Göteborg


www.jsbeautygoteborg.com


ANNELIE JÖNSSON

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

Makeupartisten som älskar att skapa kreativa looks och framhäva kundens egna skönhet.


Annelie utgår från Göteborg. Hon är utbildad makeupartist och hårstylist vid Makeupstudion i Göteborg. Sedan 2012 frilansar hon som makeupartist framförallt för film, tv och fotograferingar.


Annelie har bl a gjort jobb för SVT, Vedum kök och bad, Jotex, Stena Fastigheter, Flx produktion, Lucy Film mfl och hennes arbete har blivit publicerat i Malvie Magazine, Scorpio Jin Magazine och Salyse Magazine.


♥︎ Annelies bröllopsportfolio


Instagram: @makeupbyannelie


www.makeupbyannelie.com