OM OSS

OM OSS

Vi kallar oss Brudmakeup.se, men gör så mycket mer!


Brudmakeup.se erbjuder makeup och hårstyling inför bröllop av professionella makeupartister och hårstylister och riktar sig till dig som är ute efter det personliga och lilla extra när det kommer till service, tydlighet och kvalitet. Läs mer om våra makeupartister här.


Vi utgår från att varje bröllop är unikt och att alla blivande brudar har olika önskemål om styling, tid och plats för förberedelser så vi anpassar oss, skräddarsyr ditt uppdrag och reser dit du önskar. Med lång erfarenhet av bröllop, finns din personliga makeupartist på plats för att du ska känna dig vacker i din styling, ge dig råd och stöd inför/under bröllopet och för att assistera dig under förberedelserna.


Vår erfarenhet är att det är den personliga upplevelsen som gör att du känner dig som vackrast och det är vårt jobb! Tror du att detta är vad du söker, har du hittat rätt!


Här på brudmakeup.se har vi samlat allt du behöver veta kring våra bröllopstjänster - från den första kontakten till förberedelserna på själva bröllopsdagen!


Vill du anlita oss till ditt bröllop, känner vi oss ärade och du är så välkommen med din förfrågan!


FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER!


Facebook: Brudmakeup.se - makeup & hårstyling till bröllop

Instagram: @brudmakeup.se


 

"Tusen tack för att du [MUA Sofia] var med, ditt lugna sätt och fantastiska talang för makeup är nånting som alla borde få uppleva!"

Från första mailet var hon [MUA Hannah] väldigt lyhörd och trevlig. Slutresultatet blev också precis som jag önskade. Trots extremt väder med nära 30 grader, blåst och regnskurar höll både sminket och håret långt in på natten. Kan verkligen rekommendera Hannah till blivande brudar! Tack Hannah!